Lino Print ‘Robin’s Sunset’

14.95

Lino print met roodborstje: Robin’s Sunset

Unieke kunstafdruk van een roodborstje met zelfvertrouwen. Elk exemplaar is net even anders, omdat ik elke print met de hand druk en ook de aquareldetails zelf toevoeg (bij deze print is dat de rode cirkel).

De prints zijn afgedrukt op fair trade, handgeschept papier dat gemaakt wordt van katoenresten in India. Het is heel mooi stevig, off-white papier met een structuur erin.

Het formaat is net iets groter dan A6 door de ruwe randjes. Geef de print een mooi plekje of doe hem cadeau: ingelijst is hij het mooist!

Artikelnummer: LINO-02 Categorie:

Beschrijving

Lino print roodborstje: Robin’s Sunset. Handmade roodborstje-print op fair trade handgeschept katoenpapier. Deze art print is uniek, want elk exemplaar wordt met de hand gedrukt. Ook de rode details worden met de hand geschilderd.

Het handgeschepte papier is heel stevig, off-white, en heeft natuurlijke randen. Hierdoor is de print iets groter dan A6. Houd daar dus rekening mee bij het uitzoeken van een mooie lijst!

Elk exemplaar heeft mijn handtekening, nummer en jaartal op de achterkant. Zo weet je dat het een echt exemplaar is! Let op: doordat dit product uniek is, kan het er anders uitzien dan op de foto’s. Ook kan de levertijd iets langer worden, omdat ze één voor één met de hand gedrukt moeten worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lino Print ‘Robin’s Sunset’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *